Ammattilaisille Kotitalouksille
Olet FP-Tuotteiden kodeille suunnatuilla sivuilla. Siirry tästä ammattilaisille suunnatuille sivuille.

Tilojasi tekemässä alusta loppuun asti

FP-Tuotteiden palveluketju ulottuu kanssasi ideoimisesta ja konkreettisten suunnitelmien tekemisestä oikeiden tuotteiden valitsemiseen, niiden asentamiseen ja monipuolisiin huoltotoimenpiteisiin.

Palveluketjumme ideoimisesta valmiiseen tuotteeseen ja vielä huoltoon asti

FP-Tuotteiden palveluketju ulottuu kanssasi ideoimisesta ja konkreettisten suunnitelmien tekemisestä oikeiden tuotteiden valitsemiseen, niiden asentamiseen ja monipuolisiin huoltotoimenpiteisiin.

 

Palveluketjumme ulottuu ideoimisesta valmiiseen tuotteeseen ja vielä pidemmälle huoltoon asti

Saat meiltä ideoita
ja inspiraatiota

Olemme koonneet verkkosivuillemme ja sosiaaliseen mediaan ideoita avuksesi tilojen suunnittelemisessa ja aivan uudenlaisten tilaratkaisujen löytämisessä. Ideointiapua saat meiltä myös paikan päällä toimipisteissämme Tampereella ja Helsingissä.

Apuna tilaratkaisujen suunnittelussa

Olemme tarvittaessa mukana myös suunnitteluvaiheessa, jos kaipaat asiantuntevaa apua käytännön suunnittelutyössä. FP-Tuotteiden pitkä ja monipuolinen kokemus tilojen tekemisestä on käytössäsi.

Tuotteillamme teet tiloista enemmän

Laajaan valikoimaamme kuuluvat monenlaiset seinät ja ovet lähtien kotien sisustamiseen soveltuvista tuotteista julkisten tilojen vaativiin tuotteisiin erilaisilla äänieristykseen ja turvallisuuteen liittyvillä ominaisuuksilla. Tutustu tuotevalikoimaamme!

Asennamme jopa rakenteista lähtien

Saat kaikille tuotteillemme ammattitaidolla toteutetun asennuksen tilaan kuin tilaan. Tarvittaessa asennamme tuotteiden lisäksi myös kannatinrakenteet kiskostoja varten ja vastaamme rakenteiden äänieristyksestä. Sovimme asennusten rajapinnat aina tapauskohtaisesti, tilojesi ja tarpeidesi mukaan.

Perushuolloista pitkäaikaiseen yhteistyöhön

Haluamme varmistaa kaikille tilaratkaisuille mahdollisimman pitkän käyttöiän. Siispä huollamme kaikki omaa valikoimaamme vastaavat tuotteet niiden merkistä ja valmistusmaasta riippumatta. FP-Tuotteilta saat paikan päällä tehtävän kiinteähintaisen perushuollon ja korjausten lisäksi kuntoarviot tilanjakajillesi. Toimitamme halutessasi dokumentit tehdyistä toimenpiteistä, ja voit myös solmia kanssamme vuosihuoltosopimuksen.

Perushuoltoomme kuuluvat

 • tuotteiden toiminnan ja yleiskunnon määritys
 • elementtien säätäminen
 • äänieristyksen varmistaminen
 • pyörien lukituksen ja kunnon tarkistaminen
 • pyörien säätäminen, puhdistus ja voitelu
 • tiivistepalkkien ja tiivisteiden kunnon tarkistaminen
 • kiskojen kiinnitysten tarkistaminen
 • kiskoliitosten kunnon tarkistaminen
 • kiskojen puhdistus ja voitelu
 • käyntiovien ja lukkojen toiminnan tarkistaminen
 • parkkialueen toiminnan tarkistaminen
 • käyttökahvat ja tarvittaessa käyttökoulutus.

”Kun asiakas on tyytyväinen tilaratkaisuumme vielä pitkän takuuajankin jälkeen, voimme sanoa, että työmme on onnistunut.”