Ammattilaisille Kotitalouksille
Olet FP-Tuotteiden kodeille suunnatuilla sivuilla. Siirry tästä ammattilaisille suunnatuille sivuille.

FP-lasitaittoseinä

Rajaa huoneita äänieristetyllä lasitaittoseinällä!

FP-lasitaittoseinä on erinomainen vaihtoehto, kun haluat eristää huoneita tilapäisesti muista tiloista. Muuntuva tilanjakaja rajaa tarvittaessa kätevästi esimerkiksi työhuoneen, kirjaston tai vierashuoneen. Lasitaittoseinän pintavaihtoehtoja on useita aina tussitaulupintoihin ja akustoiviin materiaaleihin saakka. Seinä koostuu toisistaan irrallisista elementeistä, mikä takaa seinän mahtumisen pieneen tilaan. Seinä voidaan valmistaa lasista tai vaihtoehtoisesti yhdistelemällä lasia, akustoivaa materiaalia ja puuta.

Lisätietoja

  • 47 desibeliä.

Lisätietoja

Lasi on vakiona kirkasta laminoitua kerroslasia. Myös muut lasivaihtoehdot ovat mahdollisia.

Lisätietoja

Elementtien profiilit ovat vakiona luonnonväriseksi anodisoitua alumiinia, mutta ne voidaan tehdä myös mustaksi tai valkoiseksi anodisoituina, tai maalata haluttuun RAL-sävyyn. Kattokisko sekä lähtö- ja lopetuspielet ovat vakiona valkoiseksi maalattua alumiinia (voidaan myös maalata haluttuun sävyyn).

FP-lasitaittoseinä koostuu toisiinsa saranoiduista alumiinirunkoisista lasielementeistä. Suljettuna elementit muodostavat suoran lasisen seinäpinnan. FP-lasitaittoseinä on aina alakantoinen. Alakantoisessa taittoseinässä elementit kulkevat lattiakiskolla laakeroitujen pyörästöjen varassa. Tällöin yläpuoliselle rakenteelle ei tule pystysuuntaista rasitusta. FP-taittoseinä on saatavilla yksi- tai kaksiosaisena. Mikäli lasitaittoseinään halutaan käyntiovi, tulee mallin olla sivuripusteinen. Toisin kuin perinteisessä taittoseinässä, lasitaittoseinän keskiripusteinen malli onnistuu vain ilman käyntiovea.