Ammattilaisille Kotitalouksille
Olet FP-Tuotteiden kodeille suunnatuilla sivuilla. Siirry tästä ammattilaisille suunnatuille sivuille.

FP-taittoseinä

Rajaa huoneita ketterällä taittoseinällä!

FP-taittoseinä on erinomainen vaihtoehto, kun haluat eristää huoneita tilapäisesti muista tiloista. Muuntuva tilanjakaja rajaa tarvittaessa kätevästi esimerkiksi työhuoneen, kirjaston tai vierashuoneen. Taittoseinän pintavaihtoehtoja on useita aina tussitaulupintoihin ja akustoiviin ratkaisuihin saakka. Seinä koostuu toisistaan irrallisista elementeistä, mikä takaa seinän menemisen pieneen tilaan. Varastonippua vastapäiseen elementtiin saa tarvittaessa käyntioven.

Lisätietoja

Siirtoseinän elementit voidaan tehdä myös lasiaukoilla, jolloin äänieristys on lasin osalta joko 32 tai 40 desibeliä lasista riippuen.

Lisätietoja

Elementtien profiilit ovat vakiona luonnonväriseksi anodisoitua alumiinia (voidaan myös maalata haluttuun sävyyn). Kattokisko sekä lähtö- ja lopetuspielet ovat vakiona valkoiseksi maalattua alumiinia (voidaan myös maalata haluttuun sävyyn).

FP-taittoseinät koostuvat toisiinsa saranoiduista alumiinirunkoisista elementeistä. Suljettuna elementit muodostavat suoran seinäpinnan. FP-taittoseiniä on kahta perustyyppiä – ylä- ja alakantoisia. Yläkantoisessa taittoseinässä elementit kulkevat yläkiskon varassa, eikä lattiakiskoa tarvita. Alakantoisessa taittoseinässä elementit kulkevat lattiakiskolla laakeroitujen pyörästöjen varassa. Tällöin yläpuoliselle rakenteelle ei tule pystysuuntaista rasitusta. Sivuripusteinen taittoseinä on aina alakantoinen. FP-taittoseinä on saatavilla yksi- tai kaksiosaisena. Yksiosaisessa mallissa viimeinen elementti toimii käyntiovena. Kaksiosaisessa mallissa käyntiovi on keskellä. Taittoseinät voidaan valmistaa myös ilman käyntiovea.